Upptäck Dalsland med oss

Guidetjänster

Guide: Kerstin Aronsson, auktoriserad turistguide, medlem i Sveguide
Mobil: 0790692085
E-post: kerstin@dalslandexplorer.se
 
Specialitet:
Grupper, föreningar och företag med egen buss. Hel- och halvdagsturer. Huvudteman: Dalslands kanal, järnbruk- och pappersbruk under 300 år, Baldersnäs 1800-talspark, kulturhistoria, smaksättning av snaps samt litteratur.
 
Om guidningarna
Kerstins kunskap, er fantasi och väl utvalda rastplatser kommer ta er med på en minnesvärd resa genom tid och rum. Kanske vill ni se vackra ruiner från järnbrukseran eller kyrkan där en seriemördande präst var verksam, eller det böljande landskapet på Baldersnäs halvö där en ferme ornée av internationell berömmelse växte fram under 1800-talet. Ni väljer tema och resmål, Kerstin guidar och lämnar förslag på trevliga platser för fika och mat.
 
Kerstin har under många år varit bokförläggare och flyttade för några år sedan till Dalsland. Det var här hon på sin farmor och farfars gårdsplan för första gången upplevde vintergatan, plockade hjortron och såg en varg. Just det kan vi inte lova att ni får vara med om, men ni kommer veta mycket om Dalsland och platserna vi besökt när ni skiljs åt. 
  
Välkommen med er offertförfrågan till info@dalslandexplorer.se eller telefon 0790692085.

Väl mött i Dalsland! 

Kerstin Aronsson, bokförläggare och guide

 

This site uses cookies, by continuing you agree to the use of cookies